2015. április 28., kedd

Hír/ Itt a Vége/Eredményhirdetés/Díjátadó







Kedves Játékosok, Olvasók, Zsűritagok!

Fájó szívvel mondunk búcsút nektek, de reméljük, hogy még találkozunk veletek, majd egy újabb általunk szervezett kihívás alkalmával. Mi remekül éreztük magunkat egész végig, és reméljük, hogy ti is jól szórakoztatok. 

Még egyszer köszönjük a részvételt az íróknak. Nem volt könnyű dolgotok a sok kulccsal, de jól megoldottátok a feladatot. Hálásak vagyunk a zsűrinek az odaadó munkáért. Reméljük, hogy legközelebb is igénybe vehetjük a segítségeteket. A lelkes olvasóknak is jár a köszönet, számítunk rátok legközelebb is. Nagy ölelést küldünk mindenkinek.

És amire mindenki már nagyon kíváncsi...

Tegnap összeszámoltuk a pontokat (reméljük, nem tévedtünk, többször is leellenőriztük magunkat), és megszületett a végeredmény. Büszkék vagyunk minden játékosra, mert szuperek voltatok!
Itt tekinthetitek meg: Eredményhirdetés
A nektek készített  fődíjakat és emléklapokat a Díjak mappában találjátok.

Mivel a leleplezés is megtörtént, már semmi akadálya nincs annak, hogy bármilyen nektek tetsző netes oldalon közzétegyétek a munkátokat a nevetek alatt. A helyesírást mindenki nézesse át újból, mielőtt bárhova feltöltitek az írásotokat. Sok szép kritikát kívánunk nektek!

Etti és Ninell


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése