2015. április 6., hétfő

Új Hír /Publikálás/Késés/Pontozás/




Kedves Olvasók, Játékosok!


Vasárnap (Április 5.-én) beérkezett hozzánk az utolsó történet is, amit még elfogadtunk a kihívás során. Még mindig van 2 db kintlévőségünk, de ezek a történetek már nem fognak versenyezni. Amennyiben a publikálás lezárásáig beérkeznek hozzánk, minden további nélkül közzétesszük őket a blogon, de pontozni már nem lehet a két író munkáját.

Eredetileg a szabályzatban leírtuk, hogy a késést 4 napig fogadjuk el, de sajnos sok versenyzőnknek közbe jött valami, ezért nem tudta időben beküldeni az írását.
Miután összesen 4 játékos készült el a munkájával időre, nem lett volna értelme folytatni a kihívást, ha nem várjuk be a többieket. Ha nem lettünk volna engedékenyek, akkor annak a négy játékos munkájának is értelme vesztett volna, akik be tudták tartani a határidőt.

Mindenki annyi pontveszteségben részesült, ahány napot késett a legvégső határidőhöz képest, ami Március 29.-e volt. A publikálást Április 4.-én kezdtük, az utolsó történet Április 5.-én érkezett be.

 5. történet: 1 nap késés - 1 pont levonás
6. történet: 1 nap késés - 1 pont levonás
7. történet: 3 nap késés - 3 pont levonás
8. történet:  6 nap késés - 6 pont levonás
9. történet: 7 nap késés - 7 pont levonás

Miután 9 író történetét tudjuk publikálni a verseny során, úgy döntöttünk, az a fair hozzáállás, ha az összes történet elolvasását kötelezővé tesszük.
Tehát a szavazatok érvényességéhez mind a kilenc történetet el kell olvasni, és végigpontozni. Ezért a pontszámokat nem átlagolni fogjuk, hanem összeadjuk!

Ha kérdésed lenne, a szivdobbanas.kihivas@gmail.com címen megtalálsz minket.

Etti és Ninell

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése