2015. április 4., szombat

Szavazás


Fontosabb tudnivalók a szavazásról!



A történetek végére beillesztettük a szavazó sablont, aminek a kitöltött változatát kell majd a megjegyzésbe beilleszteni. A pontszámokat 1-5-ig terjedő skálán állapíthatjátok meg, az árnyaltabb értékelést elősegítendő, fél pontokat is adhattok. Pl: 3,5 pont

 Vasárnapra (Április 5.) megkaptuk az összes történetet, ami még részt vehet a kihíváson. Így 9 történet áll versenyben egymással. Úgy döntöttünk, hogy az a fair, ha az összes történet elolvasását kötelezővé tesszük.




A szavazóra vonatkozó szabályok


*Értékelés
A történetet 1-5ig terjedő skálán (Az adható legalacsonyabb pontszám az 1 pont, és a legmagasabb az 5 pont) az alábbi szempontok alapján: kulcsok használata, stílus, karakterek, cselekmény, szubjektív vélemény.
*Kulcsok
A kulcsok használatánál azt vedd figyelembe elsődlegesen, hogy szerepelt-e a történetben, illetve mennyire kreatívan, ötletesen használta fel az író, esetleg mennyire felelt meg az általad elképzelt felhasználásnak vagy mennyiben tért el attól. A kulcsok szét lesznek bontva az értékelés során, mindegyik kulcsot külön kell értékelni. A pontszámok itt is 1-5-ig adhatók.
*Szubjektív vélemény
Pár mondatban udvariasan foglald össze a véleményed a történetről, majd ezt követően 1-5ig pontozd le.
Fél pontokat is használhatsz, hogy árnyaltabb legyen a véleményed, de 0,5 pont vagy 0 pont érvénytelen. Minden kategóriában legkevesebb 1 pontot kell adnod a versenyzőnek.

Az olvasó által leadott szavazat érvénytelenné válik, ha az alábbi gondok merülnek fel:

– A szavazó által megadott Nick név nem követhető le, illetve a megadott oldalon a regisztrációja nem éri el a minimumként megszabott 1 hónapot.
– Szubjektív vélemény hiánya.
– A szavazó sablon hiányos kitöltése.
– Nem megfelelő számú történet értékelése. Mind a 9 történetet le kell pontoznod.

Esetleges hiányaitok pótlására az utolsó történet feltöltését követő további 14 nap áll rendelkezésetekre.

A szavazatod leadásával értelemszerűen elfogadod az alábbi pontokat. Ha valaki nem tudja betartani az idevonatkozó szabályzatot, akkor az értékelését semmisnek tekintjük, és törölni fogjuk!
Az olvasók véleménye alapján az első 5 helyezettet fogjuk díjazni! 
Mindenkit megkérünk arra, hogy becsületesen játsszon, és ne próbálja meg előnyhöz juttatni a barátait, ismerőseit!

Amennyiben kérdésed lenne hozzánk a szivdobbanas.kihivas@gmail.com címen elérhetsz minket.

Etti és Ninell

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése