2015. április 4., szombat

Publikálás








 Kedves Olvasók, Játékosok!


Elérkeztünk ahhoz a naphoz, amit mi szervezők a legjobban vártunk. Az első történet publikálása mindig nagyon izgalmas esemény.
Reméljük, hogy mindenkinek tetszeni fognak a további alkotások is, és őszintén, udvariasan fogják leírni a véleményüket és a pontszámaikat.
Minden játékosunknak a legjobbat kívánjuk a verseny során! Köszönjük, hogy jelentkeztek a kihívásunkra, és becsülettel elkészítették a történetüket.

Azonban sajnos abban a kényes helyzetben vagyunk, hogy még nem érkezett be hozzánk minden írónk története. Ezért egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy átlagolni fogjuk a pontszámokat, vagy egyszerűen csak összeadni.
Az átlagolás esetében az összes történetből csak egy bizonyos számút lenne kötelező elolvasni a szavazóknak.
A másik esetben, értelemszerűen minden írást kötelező lenne elolvasni.

Erről a helyzetről legkorábban jövő héten tudunk tájékoztatást adni. Addig is azt tanácsoljuk, hogy a biztonság kedvéért, mindenki olvasson el minden pályaművet.

Az első történetet itt találod: Téged szeretnélek

Amennyiben kérdésed lenne, megtalálsz minket a szivdobbanás.kihivas@gmail.com címen.

Etti és Ninell


2 megjegyzés:

  1. Kedves szervezők!

    Nekem az a meglátásom, hogy egyáltalán nem ferr az, hogy a publikálás után még elfogadjátok a műveket, ráadásul csak 1 pontokat vontok naponta, ami valljuk be, szinte semmi. Más kihívásoknál legalább 5 pontot vonnak naponta, és nem is ilyen magas pontokat érhetek el.

    "Azonban sajnos abban a kényes helyzetben vagyunk, hogy még nem érkezett be hozzánk minden írónk története. Ezért egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy átlagolni fogjuk a pontszámokat, vagy egyszerűen csak összeadni." <--- nekik már könnyebb dolguk van, mert olvassák a kritikát, és tudják, mire figyeljenek oda. Ez így nálatok elég sportszerűtlen.

    Üdv: egy olvasó, aki nem szavazhat, mert nem regisztrált.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ismeretlen!

      Sajnáljuk, hogy úgy találod, hogy sportszerűtlen a verseny. A játékosaink nem írták át a történeteiket, egyszerűen volt olyan versenyző, akinek nem volt ideje elküldeni. De megnyugtatásul közöljük, hogy vasárnapra már minden írás beérkezett.
      Mindenki annyi pont levonást kap, ahány napot késett. Ha nem fogadtuk volna el a törteteket, akkor le kellett volna mondanunk a kihívást, mivel csupán 4 versenyző története érkezett be időben.

      Mivel senkivel sem szerettünk volna kiszúrni, ezért további pontlevonás fejében, a többiek történetét is elfogadtuk.
      Hozzátennénk, hogy bár úgy érzed, ezzel valamiféle előnyhöz jutottak, senki nem élt vissza a helyzetével.

      Köszönjük az észrevételed, a következő játékunk során megfontoljuk a magasabb pontszám levonást. A jelenlegi játék szabályzatán már nem fogunk többet módosítani, mert azt sem látjuk fairnek a játékosokkal szemben, ha most hirtelen közölnénk, hogy 1 pont veszteség helyett 5 pontot vonunk le. A szükséges engedékenységünket megbeszéltük a versenyzőinkkel, akik egyetértettek velünk.

      Ha nem vagy egyik fanfiction oldalon (nem muszáj Harry Potter témakörrel foglalkoznia az oldalnak) sem regisztrált tag, és emiatt nem tudod leadni a pontszámod, az nem jelenti azt, hogy a véleményed sem hagyhatod ott az íróknak.

      Üdvözlettel: Etti és Ninell

      Törlés